Një mashkull i dashuruar është i vëmendshëm ndaj mesazheve. Ai nuk vonon asnjëherë të përgjigjet, pasi është gjithmonë në pritje të tij. Ai jo vetëm pret mesazhe por edhe shkruan të tillë. Vëmendja. Një mashkull i dashuruar përpiqet të japë vëmendje, dhe shkëput gjithë lidhjet e mëparshme. Këtë mund ta kuptosh lehtë.

Shumica e femrave mendojnë se një mashkull mund të eksitohet vetëm nga një trup i zhveshur. Por kjo nuk është e vërtetë. Mund të eksitosh një mashkull edhe duke qenë krejt e veshur. Normalisht që çdo mashkull do eksitohej para një femre të zhveshur, por ka edhe gjëra të tjera që i emocionon ata. Ju